Kan jeg få forbrukslån på dagen?

Du trenger penger i dag! Ja det er faktisk mulig å få penger på konto i dag. Det kalles som regel mikrolån, smslån og mobiltelefon lån. Det er lån på noen hundrelapper og opptil noen tusenlapper. Men jeg vil sterkt råde deg til å unngå dem. Det er skyhøy rente og kort nedbetalingsfrist, noe som kan gjøre deg i stand til å ikke kunne betale dem ned. Et forbrukslån hvor du får svar på dagen er mye lurere. Her får du et par dager til å tenke på om kjøpet virkelig er verdt det, du får uansett svar med en gang søknaden er sendt inn om du søker via internett.

Du trenger penger i dag! Ja det er faktisk mulig å få penger på konto i dag. Det kalles som regel mikrolån, smslån og mobiltelefon lån. Det er lån på noen hundrelapper og opptil noen tusenlapper. Men jeg vil sterkt råde deg til å unngå dem. Det er skyhøy rente og kort nedbetalingsfrist, noe som kan gjøre deg i stand til å ikke kunne betale dem ned. Et forbrukslån hvor du får svar på dagen er mye lurere. Her får du et par dager til å tenke på om kjøpet virkelig er verdt det, du får uansett svar med en gang søknaden er sendt inn om du søker via internett.

Et forbrukslån er et lån som gjerne går over noen få år og opptil 10 år hos de fleste. Lånet gis vanligvis ut i størrelsen 10000 til 350000 kroner og krever ingen sikkerhet. Det at det ikke er noen sikkerhet betyr at du slipper å stille bil, båt og hus til rådighet dersom du ikke kan betale. Det er til og med mulig å få en egen forsikring på lånet som gjør at dersom du ikke kan betale på grunn av at du har mistet jobben eller blir sykemeldt over lengre tid så kan lånet fryses eller slettes helt dersom det ikke er muligheter for at du får gjort opp det du skylder.

For å få svar på om du kan få et forbrukslån , så er det kun et enkelt skjema du skal fylle ut med informasjon om deg selv, legge opp lønnsslipp og selvangivelse så får du en rask vurdering om du kan f å et lån i den størrelsen som du trenger.

Om forfatteren

Dersom du ønsker mer info om forbrukslån , kan du sjekke ut vår tabell for å sammenligne forbrukslån ved å klikke her.